Blogitekstien tekijänoikeudet säilyvät allekirjoittaneella. Verkkomaailmassa toisten tekstien kopioiminen on erittäin helppoa, muttei kuitenkaan sallittua. Toisten blogikirjoituksia ei saa kopioida myöskään sellaisenaan vailla lähdeviitettä. Jos aijot linkittää tekstini tai blogini muille sivuille, niin ilmoitathan siitä etukäteen, jotta voin varmistua käyttötarkoituksesta. Pitäisin sitä hyvänä tapana.

torstai 1. maaliskuuta 2012

Maaliskuun opiskelusarkaa

Huomasin tässä, että kun ollut pari ns. helpompaa kuukautta opiskeluiden suhteen, niin kummasti tää maaliskuu on sitten työntäyteinen.. johtuu varmasti osaltaan omasta laiskuudesta, kun olen lykännyt muutaman tentin myöhemmin keväällä suoritettavaksi.

Tehtävät:

Ruotsista 7 sivun referaatti + kirjallinen tentti (4op)
Kirjoitusviestinnän monimuotokurssi (2op) 3 kirjoitustehtävää + tentti
Konkurssi- ja ulosotto-oikeuden erityiskysymyksiä (10 op) ryhmätyö + essee.

Pitää vähän miettiä, että minkä tentin teen maaliskuun lopussa, joten jätän sen vielä vähäksi aikaa hautumaan. Lisäksi tässä pitää alkaa jo mietiskellä sitä kandintyön aihetta, jos ei halua sitä suoraan listalta ottaa ja olla siihen ohjaajaan jo yhteydessä.

Ai niin, mä kun innostuin tuosta ruotsista nyt niin paljon (kummallista, että edes tunnustan), niin kävin suomalaisessa kirjakaupassa tutkailemassa suomi-ruotsi-suomi lakisanakirjaa, niin bongasin nämä kaksi pokkaria sieltä :)


Ainakin nyt on hyvää matkalukemista, kun töihin menokin kestää näillä keleillä niin tolkuttoman kauan julkisilla liikennevälineillä :D

3 kommenttia:

 1. Mä rupesin just tekemään tuota ruotsin tehtävää, pitää saada se pois alta että voin keskittyä siihen ihanaan insolvenssiin tenttiin :D.

  VastaaPoista
 2. Emmi: Mä aloitin sitä vasta eilen tekemään, kun olin ollut sitä ennen kipeenä ja veto ollut ihan totaalisesti poissa :D Tässä nyt koitan sitten noita ruotsin tehtäviä tehdä ja aloitella tuota ryhmätyötä :D

  Tsemppiä siihen tenttiin! Meillä se oli kesällä aika haastava.. :(

  VastaaPoista
 3. Mä jo mietin että teenkö sitä ollenkaan kun nuo psykan kurssitkin painaa päälle :D. Mutta pitää kattoa miten tuo lukeminen etenee, nytkin on taas aikaa mennyt täällä Joensuussa sen siviiliprosessoikeuden takia. Mutta ruotsin tehtävät on sentään kasassa, tosin tenttiinhän en oo lukenut yhään :D.

  VastaaPoista

Jätä asiallinen viesti.