Blogitekstien tekijänoikeudet säilyvät allekirjoittaneella. Verkkomaailmassa toisten tekstien kopioiminen on erittäin helppoa, muttei kuitenkaan sallittua. Toisten blogikirjoituksia ei saa kopioida myöskään sellaisenaan vailla lähdeviitettä. Jos aijot linkittää tekstini tai blogini muille sivuille, niin ilmoitathan siitä etukäteen, jotta voin varmistua käyttötarkoituksesta. Pitäisin sitä hyvänä tapana.

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Sairastelukierteestä selvitty ja nyt on kivuttu takaisin hevosen selkään..

Nyt kun on tuo flunssa + norovirus selätetty (joka kiersi meidän työpaikalla), niin jaksaa taas paneutua kunnolla näihin opiskeluasioihin. Hieman ovat jääneet retuperälle, kun kun tuo flunssa vei vedon pois ihan kokonaan ja siitä kun selvisin, niin ei kiinnostanut opiskelu pätkän vertaa. Ehkä syynä oli jonkinlainen kyllästyminen tähän kaikkeen, kun kaikki pitää saada niin nopeasti valmiiksi. Tosin sehän on ihan oma valinta... :)

Noh, nyt ollaan kuitenkin palattu takaisin raiteille ja tuo meidän rikosoikeuden ryhmätyö ei etene pätkän vertaa. Eli olen joutunut sellaiseen ryhmään, jossa kukaan ei halua ottaa vetovastuuta. Mä en sitä aijo ottaa, kun olen aina kaikissa muissa joutunut ottamaan. Nyt saavat sitten kärvistellä siellä ihan yksinänsä, jos mitään ei ala tapahtua. Olen tehnyt back up planin, eli teen tuon 10op tenttinä, jos tuo meidän ryhmän työskentely ei ala paranemaan.

Hieman mua jännittää ensi viikolla tuo ruotsin kirjallinen koe... tai siis oikeastaan vain eniten sen esseen kirjoittaminen siinä :) Tässä olen joka aamu kuunnellut  radiota ruotsiksi ja aika hyvin sitä on kyllä alkanut ymmärtämään, vaikka tosi nopeasti ne sitä puhuvat ja ne käyttävät siinä slangisanoja. Pitää itse vielä kerrata tuon referaatin jälkeen kielioppia + pari knoppijuttuja, niin eiköhän tuo ruotsi sitten sillä selätetä.. tai ainakin toivon niin :)

Huhtikuun suunnitelmat ovat mulla vielä täysin auki.. se riippuu täysin siitä, että miten tämä maaliskuu menee.. kaksi tenttiä olisi tarkoitus tehdä huhtikuussa ja kaksi toukokuussa. Sitten olisi kaikki pulkassa..  ja tarkoitan, että KAIKKI kurssit :) Jos käy niin huonosti, että feilaan jonkun niin, onneksi kesäkuussa on vielä 2 varatenttipäivää jäljellä :)

3 kommenttia:

 1. Hei,

  satuin blogiisi sattumalta. Toivotan sinulle tsemppiä tavoitteesi saavuttamiseen. Rohkaisuna voinen kertoa, että itse suoritin Tampereen yliopistossa HTM-tutkinnon kahdessa vuodessa ja kolmessa kuukaudessa työn ja perheen ohella. Menin sisään pääsykokeilla, enkä saanut mitään hyväksilukuja. Joten tavoitteesi on mahdollinen, jos minäkin olen kerran omaani pystynyt.

  terveisin,

  nyt jo jatko-opintoja suorittava :-)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Kiva kuulla, sinulta on onnistunut tuo tutkinnon suorittaminen noin nopeasti! Ihailen kyllä tarmokkuuttasi ja sitä, että sinä olet onnistunut sovittamaan kaiken muun lisäki opiskelun hyvin perhe-elämääsi ja töihin sopivaksi. Voinko kysyä, että mitä sinä siellä tarkalleen opiskelet? Olen käsittänyt, että Tampereen yliopistossa on erittäin vahvasti painottunut tuo vero-oikeus ja sieltä on porukkaa suorastaan revitty koulunpenkiltä verotoimistoihin töihin?

  Yksinelävällä tämä opiskelu on yllätten hieman helpompaa! ;)

  Minkäs verran sinulla on vielä jatko-opintoja tekemättä? :)

  VastaaPoista
 3. Hei,

  olen pahoillani, että vastaan vasta nyt kysymykseesi. Olen kevään ollut kiireinen ja nyt oli aikaa taas poiketa blogiisi ;-) Itselläni pääaineenani oli julkisoikeus. Jatko-opintoja on takana vuosi, tarkoitus saada lisensiaatintutkinto ulos ensi vuonna. Näillä näkymin tavoite on realistinen, vaikkakin toki lisensiaatintyön kirjoittaminen on, yllättäen, kaksinverroin gradua työläämpää ;-)

  Tsemppiä vielä opintoihisi, käyn varmasti taas jossain vaiheessa kurkkimassa kuulumisia.

  terveisin,

  alkuperäinen kirjoittaja

  VastaaPoista

Jätä asiallinen viesti.