Blogitekstien tekijänoikeudet säilyvät allekirjoittaneella. Verkkomaailmassa toisten tekstien kopioiminen on erittäin helppoa, muttei kuitenkaan sallittua. Toisten blogikirjoituksia ei saa kopioida myöskään sellaisenaan vailla lähdeviitettä. Jos aijot linkittää tekstini tai blogini muille sivuille, niin ilmoitathan siitä etukäteen, jotta voin varmistua käyttötarkoituksesta. Pitäisin sitä hyvänä tapana.

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Soluhuone vastaanotettu

Hertsileijaa!

Tässähän on vierähtänyt pari kuukautta ihan siivillä, kun on aika ollut niin kortilla koko ajan. Tai no, opiskelut ovat pitäneet kiireisenä. Suoritin nyt kauppatieteistä loppukeväästä 25op, joten siitä tulee mukava toinen sivuaine sitten maisteria varten. Vielä himoittaisi suorittaa toiset 30 op, jotta sitten työelämässä siitä olisi jotain käytännön hyötyä, että tietää noista taseista jotain ;) Nuo opintokokonaisuudet ovat mahdollista suorittaa etänä tehtävät palauttamalla sekä oppimispäiväkirjalla. Joten sen takia noiden suorittaminen sopii itselleni hyvin, kun ei tarvii paikan päälle ravata istumaan ja kuuntelemaan.

Sitten siihen varsinaiseen asiaan. Sain tosiaan sieltä Joensuun Ellistä sen asuntotarjouksen huhtikuussa soluhuoneesta ja kävin paikan päällä sitä sitten katsomassa. Ensinnäkin se kämppä oli mun mittapuulla ihan huitsin nevadassa. Sinne ei siis junalta kävelläkkään painavine laukkuineen päivineen ihan noin vaan, vaan sinne on siitä 2km matka. Eli sellainen kätevä kokoontaitettava fillari olisi aika kiva noille junamatkoille, jotta voisi roudata vähän kamaakin mukana ;)  Kämpän suurena plussana tietysti on, että tien toisella puolella löytyy iso ruokakauppa. Ei tarvii keskustasta saakka rahdata ruokaa! (mun suurin huolenaihe :D)

Itselleen tuli vaan yllätyksenä, että opiskelija-asunnoissa on ihan oman kämpän ulko-ovessa numero ja sitten kirjaimet abc ja sitten vielä oman huoneen ovessa kirjain :D No ei se haittaa, mä en vaan tiennyt, että siinä on tuollainen logiikka, heh! Parasta siinä oli, kun menin siihen porraskäytävään, niin jostain asunnosta kuului musiikki ihan törkeen lujalla. Ajattelin vaan, että mihinköhän sitä on jouduttu. Sitten kun kävelin portaita ylöspäin, niin se musiikki vaan voimistui ja ajattelin, että ei kai vaan ole käynyt niin huono säkä, että se tulee siitä mun kämpästä.  Noh, kun sen oven avasin, niin sieltähän se musiikki kuului ihan täysiltä :D Olin vaan, että hitto, jos sitä huudatetaan silloinkin, kun oon ite paikalla, niin siitähän ei sitten tule yhtään mitään!!!

No se tyttö/ nuori nainen joka siellä oli paikalla säikähti tietysti tosi pahasti, kun pelmahdin sinne sisään ja se oli siellä pikkuhoususillaan!! :D Olin vaan, että just just... :D Sen verran mitä niiden muiden huoneita näin, niin omani on kaikista suurin. Tosin mitä se hyödyttää, kun en roudaa sinne paljoakaan tavaraa :D No käyn vielä tässä kesän aikana siellä pariin otteeseen, kun vien sinne tavaraa.

Ai niin, kun piti täyttää se asuntokortti, niin ilmoitin rikkinäisestä pistorasiasta ja paskasista seinistä (oma soluhuone), niin mulle vastattiin 15 minuutissa, että ne käy ne korjaamassa/siivoamassa sen seuraavana päivänä. Toivottavasi siitä ei tuu se siivous/korjauslasku mulle vaan menee sille edelliselle asukkaalle :D

Onkos muuten Joensuussa kirppiksiä jossakin? Pitäisi käydä seuraavalla kerralla siellä, kun tarvisi sellainen kätevän lipaston siihen huoneeseen, enkä viitti sellaista roudaa täältä etelästä :)

5 kommenttia:

 1. Kannattaa käydä kierrätyskeskuksesta (niitä on kaksi, Penttilässä toinen toimipiste ja Teollisuuskadulla toinen) katsomassa huonekaluja. Opiskelijoille ilmainen kotiinkuljetus mööpeleille :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon tuosta vinkistä! :) Pitääkin käydä katsastamassa niiden tarjonta heti, kun sinne seuraavalla kerralla menen.

  VastaaPoista
 3. On Joensuussa myös SPR:n Kontti myös. Niilläkin on kotiinkuljetus, en tosin tiedä, onko maksullinen.

  VastaaPoista
 4. Jos kämppis soittaa liian kovalla musiikkia, niin siitä voi hänelle ilmoittaa. Jos ei auta, niin sitten ilmoittaa Ellille. Kyllä normaalin asumisen säännöt pätevät myös opiskelija-asunnoissa.

  Toivottavasti pääsette sopuun kämppisten kanssa :)

  VastaaPoista
 5. Anonymi: Kiitos, pitääkin katsastaa samalla myös tuokin paikka, niin näkee vähän sitä tarjontaa laajemmaltakin :)

  Kyllä sitä musiikkia saa siellä soittaa, mutta kunhan ei niin kovalla, että muut/minä siitä häiriinnyn :)

  VastaaPoista

Jätä asiallinen viesti.