Blogitekstien tekijänoikeudet säilyvät allekirjoittaneella. Verkkomaailmassa toisten tekstien kopioiminen on erittäin helppoa, muttei kuitenkaan sallittua. Toisten blogikirjoituksia ei saa kopioida myöskään sellaisenaan vailla lähdeviitettä. Jos aijot linkittää tekstini tai blogini muille sivuille, niin ilmoitathan siitä etukäteen, jotta voin varmistua käyttötarkoituksesta. Pitäisin sitä hyvänä tapana.

torstai 26. huhtikuuta 2012

Asuntotarjous Joensuun Ellistä

Sain tänään aamulla Joensuun Ellistä asuntotarjouksen siis soluasunnosta (oma huone 28 neliötä), joka on 80 neliötä ja vuokra on pyöristettynä 280 EUR suunnilleen, johon sisältyy vesi + sähkö. Takuuvuokra  (200 EUR)pitäisi maksaa jo 4.5 mennessä, joten aika lyhyt on tuo varoaika?!? :D

Sitten tuo kämppä sijaitsee jossain 2km päässä keskustasta jossain Niinivaarassa. Eli kun kattelin, niin se on 3,5km päässä yliopistolta... meneekö sieltä edes busseja tuonne keskustan suuntaan? Pitää vissiin polkupyörä raahata mukaan, niin pääsee kulkemaan kätevästi, hahah!

Niin ja tosiaan se huone on kalustamaton, eli pitänee sitten paikan päältä joltain Joensuun kirpparilta hankkia joku sängyn tynkä ja kirjoituspöytä sekä tuoli :D

En kyllä ite ala raahaa täältä Espoosta yhtään mitään tuonne, kun vuokraan oman kämpän ja vien omat huonekalut säilöön.

Niin ja työkuviot ovat nyt sitten saatu selväksi.  Eli virkavapaa on myönnetty :)

Pitää vielä tilata uusi läsnäolotodistus niin sitten on kaikki kunnossa syksyä varten :)

9 kommenttia:

 1. Jee onnea kämpästä! :) Niinivaaralta tulee ihan hyvin busseja, ja ei oo pyörällä pitkä matka. Talvisin vähän inhottava tietysti jos on kylmä. Ootko muuten tehnyt päätöksen kandisemman suhteen? :D

  VastaaPoista
 2. Emmi: Mä oon nyt päättänyt, että en osallistu siihen kandisemmaan ihan sen takia, että haluan tietää, että miten tuo OTM-kuvio nyt sitten päättyy, eli tuleeko se vai ei. Toivon mukaan ratkeaa nyt viimeistään syksyyn mennessä..?!

  Jos se tutkinnonanto-oikeus tulee, niin sitten en tee tuota kandia ollenkaan (edes syksyllä), kun silloin ei saa niin paljon käännettyä hyväksytyksi suorituksiksi. Ei nimittäin houkuta sitten se vaihtoehto, että joutuu sykkimään lisää kursseja sen takia, kun otti paperit liian aikaisin ulos. Teen toki koko ajan maisteriopintoja, mutta en ota kandia ulos.

  En tiiä, että ymmärrätkö, että mitä mä tarkoitan! :D

  Mites sulla muuten menee? :)

  Niin ja sitten ihan yleisluonteinen kysymys. Onko teillä siellä jotain bussikortteja, johon ladataan arvoa tai kautta ja mistä niitä saa siis tyyliin kuukausikortin?! :D Oon vähän pihalla noista kuvioista, kun joka kaupungissa nuo menevät eri lailla :D

  VastaaPoista
 3. Pssst, se huoneen koko ei ole sitten tuota 28 neliötä, niin isoja huoneita ei opiskelijakämpissä ole. Eikä tuo ole musta yhtään lyhyt varoitusaika, ite oon saanu (eri lafkasta tosin) kolmen päivän varoitusajalla asuntotarjouksen... Ja aika hyvältä paikalta kämpän sait, ole vaan tyytyväinen! :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Ööö, miks mulla siinä lukee oma huone 28 neliöö + lukko?! :D Hei, mä vaan luotan siihen mitä mulla papereissa lukee, heh!

  Juu, toivottavasti vaan tuossa on kiva kämppis! :) Eikä tuo matka niin haittaa, kunhan ensin tutustuu tuohon kaupunginosaan, niin osaa vähän hahmottaa, että missä päin mikäkin on.

  VastaaPoista
 5. Joo ymmärsin :D. Jostain muistiosta luin taas, että "korvaavuuksien oletetaan olevan vähäisiä" (olikohan se mikä koski opetushenkilökukunnan lisäämistä yksityisoikeuden alalle tai joku vastaava), mutta eihän noista tiedä ennen kuin tulee ne lopulliset päätökset. Mutta parempi pelata varman päälle ja odottaa ennen kuin ottaa papereita ulos :D.

  Mulla on muuttunut opiskelusuunnitelmat aika rajusti :D. Teen nyt tämän tutkinnon loppuun ja otan sivuaineen täältä Kuopion yhteiskuntatieteiden laitokselta jonka saan liitettyä maisteriin ja sitten haen tekemään suoraan YTM- tutkintoa heti kun pystyn. Työt lopettelen syksyllä kun alkaa olla läsnäolokursseja, ja muutenkin oon kohta burn outin partaalla kun aika ei meinaa riittää opiskeluun, vapaa-ajasta puhumattakaan :D.

  VastaaPoista
 6. Joo, tänään oli tullut sinne sivuille, että lopullinen päätös noista korvaavuuksista tulee vasta ensi helmikuussa...! :( Voiskohan tehdä niin, että tekee sen kandin työn valmiiksi ja palauttaa sen, mutta ei ota papereita ulos?! :D Vai lykkääkö ne suoraan sitten paperit kouraan vai pitääkö siitä joku paperi ensin palauttaa, että myöntävät sen "tutkinnon". Meinaan, jos tuo tuollaiseksi vitkutteluksi menee, niin hohhoijakkaa! :D Ja arvosana vaatimus olisi vähintään kolmonen noista kursseista, joita meinaa kääntää. Pitääkin mennä tutkailemaan sitten sitä, että mitä kursseja on ensinnäkin mahdollisuus saada käännettyä... Tää kaikki on nyt vaan niin sekavaa :(

  Siis mitä!:D Sullahan muuttui nuo suunnitelmat sitten kokonaan, heh! Mikäs on se sivuaine, jota alat opiskella? :)

  VastaaPoista
 7. Hei!

  No eihän tuo huone voi millään logiikalla olla 28 neliötä, sehän on kolmasosa tuosta kämpästä, ja varmaan kolmen hengen solu kyseessä? Toi 28 neliötä siis tarkoittaa sitä, että se sun koko osuus kämpästä on tuon verran, siis se, mistä maksat vuokraa. Usko mua, tiedän tämän;) Mutta varmasti kiva kämppä silti, toivottavasti on kivat kämppikset!

  T. Anonyymi

  VastaaPoista
 8. ei ne sitä tutkintoa lyö kouraan, se pitää erikseen hakea. Monet tekee niin, että tekee kaiken valmiiksi ja hakee sitten kandin ja maisterin yhtä aikaa. Ainoa on jos vastaan tulee tutkinnon suorittamisen maksimiaika tai opinnot muuten vanhenee. Ei ne kellekään väkisin sieltä papereita lyö.

  VastaaPoista
 9. Sosiaalityötä meinasin aloitella ja sitten hakea siihen maisteriohjelmaan kunhan on perus- ja aineopinnot kasassa. Avaa mahdollisuudet sellaisiin töihin missä on sitä ihmisläheisyyttä minkä puute mua tässä nykyisessä "haittaa" :D. Toisaalta tulevaisuuden kannalta hyvä, että on juridistakin osaamista, mutta kyllä tuo sosiaalityö on enemmän mua ehkä kuitenkin, etenkin sen työelämän kannalta.

  VastaaPoista

Jätä asiallinen viesti.