Blogitekstien tekijänoikeudet säilyvät allekirjoittaneella. Verkkomaailmassa toisten tekstien kopioiminen on erittäin helppoa, muttei kuitenkaan sallittua. Toisten blogikirjoituksia ei saa kopioida myöskään sellaisenaan vailla lähdeviitettä. Jos aijot linkittää tekstini tai blogini muille sivuille, niin ilmoitathan siitä etukäteen, jotta voin varmistua käyttötarkoituksesta. Pitäisin sitä hyvänä tapana.

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Muutto Joensuuhun lähestyy..

Heippa!

Olen tässä järjestellyt muuttoa tuonne Joensuuhun ja nyt kaikki alkaa olla ihan valmista. Olen vuokrannut oman Espoon kämppäni. Joensuuhun muutan virallisesti 13.8, joten musta tulee Joensuulainen... ( en usko itsekään, että sanoin noin)  Kävin kuluneella viikolla tsekkaamassa tuota solukämppää ja vein sinne hieman tavaraa ja tulin siihen tulokseen, että roudaan täältä Espoosta vaan vaatteet, vuodevaatteet ja muutamat astiat tuonne. Mitään muuta ei oikein kannata tuoda. Paitsi peili, (sehän siis on se kaikista tärkein, heh)

Kiertelin paikalliset kirppikset ja SPR:n kontin ja sitten nuo 3 kierrätyskeskusta ja niissä oli ihan kamalan näköisiä huonekaluja. Suoraan sanottuna rumia ja eltaantuneita. Olisivat olleet edes kuluneita, mutta meidän mökilläkään ei ole edes niin kauheassa kunnossa olevia huonekaluja, kuin mitä tuolla oli tarjolla! :D

Eli päätin sitten tilata Ikeasta kotiinkuljetuksella sängyn, lipaston, työpöydän. Eiköhän noilla nyt alkuun sitten pärjää. Kattelin sellaista kivaa avoseinähyllyä, joka maksoi alle kympin. Voisi olla hyvä sijoitus, kun säästää tilaa niin paljon. Niitä kun ostaisi muutaman, niin saisi tavarat seinälle pois maasta.


Tässä muuten on kuva tuosta soluhuoneestani. Ripustin sinne verhot, heh! :D


Tuon huoneen koko on muuten 4m x 4m.  Eli oli ihan yllättävän iso ja tilava. Ainoa haaste on tuossa tilassa se, että siellä on toki kolme eri pistokerasiaa, mutta tv-pistoke on komeron vieressä, missä ei ole mitään järkeä! :D Pitää hankkia sellainen tv-jatkojohto, jotta saa sen telkun siirrettyä muualle kuin komeron viereen, heh! :D Tuossa komerossa on yllättävän hyvin säilytystilaa ja tuossa noiden hyllyjen syvyys on todella syvä. Normaalia syvempi. Esim. omassa kämpässäni ovat noiden hyllyjen syvyydet ovat paljon pienemmät.Kävin paikallisessa Sähkö-Pekassa (sähköliike) ja ostin sieltä kattolampun, joka oikeasti valaisee koko huoneen, eikä mitään sellaista höttölamppua, joka ei valaise mihinkään. Olin etsinyt kauan sellaista lamppua, jossa on paljon tehoa ja valaisee laajan alueen ja johon saa myös talven tultua vaihdettua lamppuja kirkkaammaksi (enemmän watteja). Inhoan sellaisia lamppuja, joista tulee kellertävää valoa ja joka valaisee vaan pienen alueen. Niin löysin sellaisen kunnon valaisimen  kyseisestä liikkeestä ja se on kyllä hyväksi havaittu. Se on desingn valaisin, mutta hintansa väärti. Myyjä oli ihan mielettömän ystävällinen ja aion asioida kyseisessä liikeessä uudestaankin etsimässä lukuvaloa :) Hän vielä sanoi, että voin milloin tahansa poiketa sieltä kysymässä mitä vaan :) Onkohan nuo myyjät yleensäkin noin ystävällisiä heti Kehä III:n ulkopuolella vai onko tuo vaan paikallinen tapa? Itse oikein hämmennyin, kun harvoin saa mistään niin hyvää palvelua.Ainakin on nyt valon saanti taattu, kun on kunnon kattovalaisin! (Lisa Johansson-Papen suunnittelema Anni valaisin)

Niin, jään nyt tuonne Joensuuhun vuodeksi! :D Eiköhän ne opinnot tule nyt valmiiksi tuossa ajassa, kun voi keskittyä vain pelkästään opiskeluun, kun työnantajan kanssa on päästy yhteisymmärrykseen.

Pitäisi tässä laatia vielä syksyn tenttiaikataulut, kun ne ovat ilmestyneet ja vähän katsella, että mitä kursseja sitä vielä suorittaisi. Ja sitten pitää tuota kandisemmaa katsoa ja ilmoittautua siihen, että sen saisi pois alta.

Palaillaan taas kohtapuoliin, kun on muutto suoritettu ja saatu muut kuviot järjestettyä.

6 kommenttia:

 1. OO, hieno valaisin!!!! ja verhotkin on kivat! :) Onnea kovasti uuteen kotikoloon ja tsemppiä alkaviin opintoihin. On kyllä huisin kunnioitettavaa ja hienoa tämä sinun opintaival. Sinusta on niin monen hyvä ottaa mallia, kaikkeen pystyy jos vain haluaa! Taputi taputi ja hurraaa! :)

  VastaaPoista
 2. Saariston kasvatti : Mä en niin noista verhoista välitä, ne kun olen saanut joskus keväällä lahjaksi, niin tulipahan niille nyt käyttöä. Mutta tuosta valaisimesta tykkään, vaikka hieman lompakkoa kirpaisi :D Ei musta kannata kauheasti ottaa mallia, jos joku yrittää samaa, voi hän vaikka saada burn outin, jos ei pää kestä jatkuvaa aikataulutettua menoa, heh!Mun pitääkin tulla vierailemaan sinun blogissasi :)

  VastaaPoista
 3. Onnea Joensuun vuodelle! :D Mä olen juuri tekemässä kandiin viimeisiä korjauksia ja huomenna palautan sitten lopullisen version. Mun aihe olikin vähän vaikeampi mitä kuvittelin, mutta ihan kunnialla tuosta kuitenkin selvisi. Semmat on kyllä olleet myös mukavampia mitä ajattelin, toivottavasti sullekin sattuu kiva ryhmä :).

  VastaaPoista
 4. Emmi: Sähän oot ollut ihan mielettömän ahkera, kun sulla on kandi jo melkein valmis. Mua ehkä nyt näin jälkeenpäin vähän harmittaa, etten osallistunut sittenkin siihen kandisemmaan jo keväällä :D Nyt se olisi nimittäin jo ohitse, heh! :D

  Kiva kuulla, että se semma on ollut mukava, ettei oo tarvinnut olla siellä ihan hampaat irvessä! :)

  Mitäs tuoreelle rouvalle kuuluu? ;D

  VastaaPoista
 5. En oo ihan vielä rouva, vasta lauantain jälkeen :D. Tänään on vielä puolikas päivä töitä ja sitten alkaa onneksi loma ja pääsee rauhassa tekemään vielä viime hetken järjestelyjä. Kivaa on, vaikka kyllä vähän jännittääkin :D.

  Se kandin kirjottaminen meni yllättävän kivuttomasti, mä sain raakaversion valmiiksi parissa viikossa. Jos on mielenkiintoinen aihe niin ainakin mulla se kirjottaminen sujuu suht nopeasti. Nelosta olisin nyt siitä saamassa ja oon kyllä ihan tyytyväinen vaikka se ei vitonen ookaan :D.

  VastaaPoista
 6. Hurjasti onnea nyt lauantaille tulevalle rouvalle ja toivottavasti on todella kaunis sää! :D Nyt nautit kaikesta! :D

  VastaaPoista

Jätä asiallinen viesti.