Blogitekstien tekijänoikeudet säilyvät allekirjoittaneella. Verkkomaailmassa toisten tekstien kopioiminen on erittäin helppoa, muttei kuitenkaan sallittua. Toisten blogikirjoituksia ei saa kopioida myöskään sellaisenaan vailla lähdeviitettä. Jos aijot linkittää tekstini tai blogini muille sivuille, niin ilmoitathan siitä etukäteen, jotta voin varmistua käyttötarkoituksesta. Pitäisin sitä hyvänä tapana.

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Sisustaminen solukämppään

Olen vähän miettinyt tuota soluhuoneen sisustamista ja tulin siihen tulokseen, että hankin muutaman tavaran Ikeasta, kun sieltä ne saa kerran kotiinkuljetuksella.  En viitti Espoosta alkaa roudaamaan pakettiautolla tavaraa (lue: huonekalut Joensuuhun), kun matka on niin pitkä ja pakettiautokin pitäisi vuokrata + bensat. Joten tässä sitten käytin loogisesti matikkaa ja huomasin, että säästän rahaa paljon enemmän, kun hankin muutaman tavaran suoraan tuonne soluhuoneeseen. Omat tavarat lähtevät omasta kämpästä vanhempien autotalliin säilöön, kunnes ensi keväänä sitten palaan.

Lamppu ja satulatuoli ovat jo omasta takaa. Nuo muut tulevat Ikeasta ja maksoivat yhteensä vain reilu parisataa. Esim. tuo vasemmalla alhaalla oleva pikkupöytä, jonka laitan yöpöydäksi, niin maksoi vain 4.95 EUR ja tuo vasemmalla toiseksi ylimmäinen sohvapöytä tulee tv-tasoksi ja sekin maksoi vain 19,95 EUR, joten edullisesti pääsin noissa hankinnoissa. Ei kirpaise lompakkoa.

Tässä on enää 3 viikkoa lomani alkuun ja muuttoon Joensuuhun.Sittenpähän pääsen testailemaan nikkarointitaitoja, että miten nuo hökötykset kootaan. Vähän on epäilyksenä, että taas kun Ikeasta hankitaan tavaraa, niin ruuvitkin pitää ostaa erikseen, kun eivät kuulu tuohon pakettiin, mikä on aika järjetöntä... No katellaan kolmen viikon päästä, kun nuo tavarat tupsahtavat perille, että saanko ne edes koottua, heh! :)

2 kommenttia:

  1. Ootko kauan käyttänyt satulatuolia? Onko hyvä istua? Onko sulla minkä merkkinen? Kovasti suunnittelen moisen ostamista työhuoneeseen.

    VastaaPoista
  2. Mä oon vuoden verran käyttänyt satulatuolia ja oon sen saanut töistä, kun siellä otettiin uudet satulatuolit käyttöön. Mulla on sellainen kangaspäällysteinen, joka ei hiosta, kun sillä istuu. Merkkiä en tiedä, kun sitä ei siinä lue.

    Ne keinonahkaiset/nahkaiset eivät hengitä yhtään ja jos niillä istuu tuntia pidempään niin perse alkaa hikoamaan! :D Tuo vaan perustuu omaan kokemukseen, kun oon töissä aina silloin tällöin käyttänyt erimallisia ja kokoisia satulatuoleja.

    VastaaPoista

Jätä asiallinen viesti.