Blogitekstien tekijänoikeudet säilyvät allekirjoittaneella. Verkkomaailmassa toisten tekstien kopioiminen on erittäin helppoa, muttei kuitenkaan sallittua. Toisten blogikirjoituksia ei saa kopioida myöskään sellaisenaan vailla lähdeviitettä. Jos aijot linkittää tekstini tai blogini muille sivuille, niin ilmoitathan siitä etukäteen, jotta voin varmistua käyttötarkoituksesta. Pitäisin sitä hyvänä tapana.

tiistai 6. joulukuuta 2011

Syksy on kohta pulkassa :)

Hellurei!

Tässä on viime parina viikkona pitänyt niin kiirettä, että en ole tänne ehtinyt oikein kertoilemaan kuulumisia. Mulla on siis käynnissä tuo ympäristöoikeuden perusteet - kurssi, joka suoritetaan sillä viikonloppu luennoilla sekä oppimispäiväkirjalla, sitten tuo englanti on kohta suoritettu siitä puuttuu se suullinen esitys enää. Ja sitten sain sunnuntaina päätökseen tuon meidän rikosoikeden keissin.  Joten kohta alkaa olla kaikki koulujutut tältä vuodelta pulkassa! :) Voi olla, että en mene tuohon 16.12 olevaan tenttiin, mutta pitää nyt tarkemmin katsoa, että ehdinkö lukea siihen, kun tässä on kaikki jouluhärdellit pyörimässä samaan aikaan :)

Mun pitää ensi viikolla luonnostella tuo kevään lukkari, kun aijon sinne mahduttaa pari extrajuttuu, pitää vaan ensin saada lupa proffalta.

Vielä pitää perjantaina matkustaa Hämeenlinnaan viimeisen kerran (ympän kurssille), ja sen jälkeen pitää oppimispäiväkirja palauttaa 19.12, jos oikein muistan ulkoa. Sen jälkeen alkaa LOMA koulusta! :)

Nyt pitää virittäytyä linnan juhlia varten ja tiirailla, että mitä hirvityksiä siellä pukuina tänä vuonna nähdään, heh! :)

Mukavaa Itsenäisyyspäivää! :)

8 kommenttia:

 1. Hei!

  Tämä on jo sinänsä vanha asia sinulle, mutta satutko muistamaan/onko sinulla jossain ylhäällä, minkähän tyyppisiä kysymyksiä "rikosoikeuden seuraamusjärjestelmä" -kurssin tentissä on? Olenko ymmärtänyt oikein, että sinä olet sen suorittanut jo keväällä? Esimerkkitenttejä/vanhoja tenttejä ei löydy mistään, ja no, mä nyt olen muutenkin ihan pihalla tästä opiskelusta, kunhan yritän tarpoa eteenpäin.. ;)

  ps. Olen se, joka vinkkasi Helsingin Aikuisopistosta etätenttipaikkana :D

  VastaaPoista
 2. Moikka!

  Mä tein tuon seuraamusjärjestelmän avoimen kautta oppimistehtävillä viime kesänä, eli mulla ei ole siitä valitettavasti mitään tenttikysymyksiä olemassa.

  Mä koitin sua auttaakseni etsiä myös niitä vanhoja tenttejä niin en kyllä itsekään löytänyt.

  Onko sulla kuitenkin ne powerpoint-slidet olemassa? Jos sulla ei oo, niin mulla on ne uudet tämän syksyn kyllä olemassa, jos vaan haluat? :)

  Heh, mun pitikin sua kiittää siitä, että vinkkasit tuosta aikuisopistosta! En olisi itse edes älynnyt sitä paikkaa, joten tuhannesti vielä kiitokset siitä! :D

  VastaaPoista
 3. Moi!

  No, ei voi sitten mitään, toivotaan hyviä kysymyksiä ;) Ei tosiaan juu löytynyt googlaamalla, kuten monista muista tenteistä on löytynyt..

  Mulla on ne slidet, kiitos kuitenkin! Tosin en ole niitä ehtinyt vilkaistakaan, kun olen lukenut molempia kurssiin kuuluvia kirjoja ahkerasti :P

  Huomenna sitten olisi tentti, vielä pieni kertaus ja se olis sitten siinä tältä syksyltä :)

  VastaaPoista
 4. Olethan huomannut, että lentolippuja hki - joensuu saa nyt halvimmillaan reilulla kuudella kympillä meno-paluu. Helpottanee opintojen etäsuorittamista.

  VastaaPoista
 5. Paljon sait pisteitä tehtyä syksyn aikana?

  VastaaPoista
 6. Hei taas!

  Tässä tuo samainen anonyymi joka kyseli tenttikysymyksistä!

  Tulinpahan vaan hehkuttamaan tenttiä, oikein hyvin tuntui menneen, ja mukavat kysymykset olivat :)

  Hauskaa joulua!

  VastaaPoista
 7. Jokos keväälle on tehty kovat suunnitelmat?

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Kiva että tentti meni sinulla hyvin! :)

  Toinen Anonyymi: Joo, juuri äsken julkaisin suuntaa antavan lukkarin ;)

  KJ: Mulla on nyt kasassa opintopisteitä 155op.

  VastaaPoista

Jätä asiallinen viesti.