Blogitekstien tekijänoikeudet säilyvät allekirjoittaneella. Verkkomaailmassa toisten tekstien kopioiminen on erittäin helppoa, muttei kuitenkaan sallittua. Toisten blogikirjoituksia ei saa kopioida myöskään sellaisenaan vailla lähdeviitettä. Jos aijot linkittää tekstini tai blogini muille sivuille, niin ilmoitathan siitä etukäteen, jotta voin varmistua käyttötarkoituksesta. Pitäisin sitä hyvänä tapana.

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Täällä ollaan! :)

Heippa taas pitkästä aikaa!

Aikaa on vierähtänyt yli kuukausi ja se johtui pitkälti joulukiireistä sekä siitä, että töissä oli erittäin haastava jakso käynnissä, kun piti tehdä useamman ihmisen työt, joten sitä varsinaista luppoaikaa ei juurikaan ole ollut.

Opiskelut ovat sujuneet mallillaan ja olen pysynyt omassa aikataulussani. Eli kandia aletaan vääntämään toukokuussa tai siis silloin alkaa se seminaari ja paperit tulevat toivon mukaan sitten syyskuussa ulos..

Olen tässä useamman viikon ajan pyöritellyt kevään lukkaria ja se koostuu tietenkin:

Puheviestinnän monimuotokurssi (toukokuu) 2op
Kirjoitusviestinnän monimuotokurssi (maaliskuu) 2op
Ruotsin kirjallinen ja suullinen taito (helmikuu) 3op HYI KAMALA!!!!!
+ Enkun suullinen esitys (maaliskuu)

+ käyn korottomassa mun pari kakkosta tässä kevään aikana

+ Suoritan loppuun mun kauppatieteen perusopinnot 30op (verkon kautta) Liitän ne maisteriopintoihin.
+ Rikosoikeuden kaksi kurssia (verkon kautta).

Unohdinkohan tästä vielä jotain?! Varmaan jotain pieniä muutoksia tulee tuohon vielä, mutta tuo on tällä hetkellä vain suuntaa antava.

Palaillaan taas kohta puoliin! :)

11 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin blogimaailmaan ja tsemppiä kevään opintoihin!

  VastaaPoista
 2. toinen aloittajaj 201127. tammikuuta 2012 klo 15.43

  Olitko ottanut jo sen oikeudellisen tiedon hankinnan (0 op) mikä oli pitää olla suoritettuna ennen kandisemman aloitusta?

  VastaaPoista
 3. Me mennäänkin sitten samalle ruotsin kurssille ja samaan semmaan :D.

  -Emmi

  VastaaPoista
 4. Emmi! Ai oot tulossa samalle kurssille, vähänkö kivaa, nyt sit vihdoinkin tavataan! :) Saitko muuten ne ennakkotehtävät tänään sille kurssille... mua jo etukäteen ahdistaa se suullinen esitelmä :D

  VastaaPoista
 5. Toinen aloittaja: Oon sen tiedonhankinnan jo tehnyt avoimen puolella :)

  VastaaPoista
 6. Sain joo :D, onneks tuon ennakkotehtävän aihe oli aika simppeli, pitää jaaritellä vaan jotain opiskelusta jne. Mutta tuo suullinen, argh! Jos sen saa tehdä pareittain niin voidaan liitouttua yhteen! :D

  VastaaPoista
 7. Emmi, joo liittoudutaan ehdottomasti, niin ei jännittäisi niin paljoa! ;) Ehtisitkö sä muuten lähteä kahville ennen sitä ruotsin kurssin alkua? :) Eiks siellä joku kahvila oo kuitenkin auki kampuksella?

  VastaaPoista
 8. Juu, toki :). Se Aura taitaa olla auki jopa jonnekin iltaseiskaan ja aukeaa kanssa aikaisin, ainakin joskus muinoin oli. Neljältäkö se ruotsi stten alkoi...?

  VastaaPoista
 9. Joo, neljältä se alkaa (valitettavasti) :D Mä en oo vielä buukannut mun junalippuja, mutta kävisikö sulle siinä kolmen jälkeen? :)

  VastaaPoista
 10. Käy :), enköhän palloile siellä yliopistolla jo hyvissä ajoin kun ajattelin yrittää saada vähän luettua ennen sen kurssin alkua :D.

  VastaaPoista
 11. Laitatko vaikka sun numeron mulle maililla, niin saan sut kiinni tarvittaessa, jos vaikka eksyn siellä! ;)

  Ai jaahas, heti otetaan niin vakavasti, että ruotsia tankkaat etukäteen! :D

  VastaaPoista

Jätä asiallinen viesti.