Blogitekstien tekijänoikeudet säilyvät allekirjoittaneella. Verkkomaailmassa toisten tekstien kopioiminen on erittäin helppoa, muttei kuitenkaan sallittua. Toisten blogikirjoituksia ei saa kopioida myöskään sellaisenaan vailla lähdeviitettä. Jos aijot linkittää tekstini tai blogini muille sivuille, niin ilmoitathan siitä etukäteen, jotta voin varmistua käyttötarkoituksesta. Pitäisin sitä hyvänä tapana.

tiistai 6. syyskuuta 2011

Etätenttipaikka teki oharit

Miks aina, kun mä suunnittelen kaikki niin hyvin, niin tulee takapakkia?! Tänään oli viimeinen ilmoittautumispäivä weboodissa Eurooppa- ja yksityisoikeuden tenttiin, niin mulle vastattiin sieltä Helsingin seudun kesäyliopistosta, jossa voisin suorittaa tutkinto-opiskelijana nuo etätentit, että he ovat luopuneet tänä syksynä aamutentti käytännöstä, eli 16.09 en pääsekään stadissa etätenttimään aamulla. Tosi ärsyttävää! Onneksi heillä sentään on aina tuo iltatentti olemassa maanantaisin!

No onneksi ratkaisuna on sitten mennä tuonne Joensuuhun. Tosin nyt vasta tajusin, että olisin voinut etätenttiä sen myös Hämeenlinnassa, kun se olisi huomattavasti lähempänä. Näin lyhyellä varoitusajalla ei vaan saanut sitä järjestettyä, joten tulee sitten Joensuun keikka, huoh! Jos jotain positiivista haetaan, niin se on se, että se tenttiminen on ilmaista, mutta matkat ja majoitus ei. Miksei Joensuuhun ole olemassa kätevää aamuyön junaa tai bussikuljetusta. Turhauttavaa aina maksaa samalla tuo majoitus....!

Noh, nytten on ainakin tutut paikat yliopistolla, että tietää mihin pitää mennä..! :)

2 kommenttia:

  1. Moi,

    olethan kokeillut etätenttipaikkana Helsingin avointa yliopistoa. Siellä pystyy mun mielestä tenttimään melkein joka päivä virka-aikaan.

    VastaaPoista
  2. Olen, mutta se maksaa 50 EUR Helsingin avoimessa, kun kesäyliopistolla se maksaa vain 20 EUR/tentti ;). Eli ihan sen takia olen suosinut tuota kesäyliopistoa.

    Toisekseen, eilen ei olisi edes pystynyt kello viiden jälkeen järjestämään tenttimahdollisuutta hesan avoimeen, kun sain silloin vasta tuon tiedon, että perjantai tentit ovat peruttu.

    VastaaPoista

Jätä asiallinen viesti.