Blogitekstien tekijänoikeudet säilyvät allekirjoittaneella. Verkkomaailmassa toisten tekstien kopioiminen on erittäin helppoa, muttei kuitenkaan sallittua. Toisten blogikirjoituksia ei saa kopioida myöskään sellaisenaan vailla lähdeviitettä. Jos aijot linkittää tekstini tai blogini muille sivuille, niin ilmoitathan siitä etukäteen, jotta voin varmistua käyttötarkoituksesta. Pitäisin sitä hyvänä tapana.

perjantai 16. syyskuuta 2011

Kaksi tenttiä ovat nyt ohitse

Nyt on sitten eurooppaoikeuden ja yksityisoikeuden tentit ohitse ja jännityksellä ootellaan sitä, että millaiset arvosanat sieltä mahtavat tulla. Ei ole mikään katastrofi, jos jostain aineesta vetäisen hylätyn, mutta kun niitä ei ole tähänkään saakka tullut, niin miksi tulisi nytkään?! :) Ja finanssin arvosanaa ei edelleenkään näy, joten taidan laittaa sille maikalle nyt mailia, että tähän joku tolkku tulee.

En ole nyt viikkoon tätä blogia ehtinyt päivittää, kun ollut paljon työkiireitä sekä on iltaisin joutunut pitämään tiukasti nenää kiinni kirjoissa.  Eli eilen illalla saavuin Joensuuhun ja ilta meni kerratessa yli puolille öin ennen nukkumaan menoa ja mun hotellissa oli ihana intialainen ryhmärämä, joka mölisi koko ajan ja paiskoi niitä ovia. Onneksi lopettivat, kun kävin vähän karjaisemassa käytävälle ;). Ja tänään en tosiaankaan koskekaan tuohon valtiosääntöoikeuden kirjaan, jonka tentti mulla on 26.09. Eli siihen on sitten huomisesta alkaen ruhtinaaliset 9 päivää aikaa lukea. Eli voin nyt vain keskittyä kunnolla pään nollaamiseen ja netissä surffaamiseen seuraavan reilun 4h  junamatkan aikana, heh!

Onneksi sitä seuraava tenttiä varten ei tarvitse matkustaa tekemään tänne Joensuuhun, vaan sen voi tehdä kätevästi stadissa. Ei sentään mene ns. "turhaa" aikaa matkustamiseen.

Kaiken huipentumana on tuo, että sitä perjantain aamutenttiä ei enää järjestetä pk-seudulla, niin nyt joutuu sitten etsimään korvaavaa perjantaitentti paikkaa. Ja enkä tosiaankaan aijo maksaa 50 EUR tentin valvontamaksua Helsingin Yliopistolle, jos sen  muualta saa 20 eurolla, mutta muualle taas joutuu matkustamaan, joten tuokin on sitten aina plus/miinus nolla. Pitää nyt vähän katella, että miten tää perjantaiaamu tenttijärjestely lähtee nyt käyntiin, kun laitan kyselyitä eri tahoille ja katsellaan, että mikä on se lopullinen tulos.

Mitenkäs teillä ne tentit sujuivat tänään? :)

12 kommenttia:

 1. toinen aloittaja 201118. syyskuuta 2011 klo 9.58

  Ootko katsonut sieltä Weboodin ei aktiiviset -kohdasta sitä finanssinarvosanaa? Siellä näkyy ne hylätyt.. oon viime vuonna yhtä oikeusteorian arvosanaa kanssa odotellut ja siellähän se nökötti hylättynä..

  VastaaPoista
 2. ja toinen on se ilmoittautumiset-kohta, onko se tentti vielä siellä? Se poistuu sieltä kun arvosana tai hylätty tulee.

  VastaaPoista
 3. Ei ole sitä arvosanaa siellä ei aktiiviset kohdassa ja edelleen siellä ilmoittautumisissa näkyy se mun tentti-ilmoittautuminen :D ELi se on vaan niin hidas sitä tarkistamaan,heh!

  VastaaPoista
 4. Mulla oli ihan samat kysymykset tentissä kuin sulla siinä verkkotentissä :D. Onneksi lueskelin niitä vähän tarkemmin vaikka muutakin toki, kun ei voinut tietää varmasti, että millainen tentti sieltä tällä kertaa tulee?

  Millaisia oli nuo eurooppa- ja yksityisoikeuden tentit?

  VastaaPoista
 5. Kävin weboodista kurkkaamassa niin finanssioikeuden kohdalla luki, että pidetty (eikös sulla ollut elokuussa just tuo). Outoa, ettei arvosanaa sitten vielä sulla näy. Mä tosin aikoinaan tyrin ekan valtiosääntöoikeuden tentin, eikä sitä hylkyä näkynyt weboodissa ollenkaan, sieltä tenttilistoista sen näki, mutta hankala niitä on mennä katsomaan Joensuuhun :D. Kannattaa varmaan laittaa sähköpostia, jos mitään ei ala kuulua.

  VastaaPoista
 6. Niin ja laitoin nyt sille Myrksylle sitä mailia, niin johan kohta saan tietää, että mitä sille mun tentille kävi, heh! :D

  VastaaPoista
 7. Mites tentin kanssa kävi?

  VastaaPoista
 8. Näyttää siltä, että Coase on kupsahtanu stressin alle :<

  VastaaPoista
 9. Enkä ole kupsahtanut! :D

  Ei vaan ole ollut aikaa kirjoitella tänne, kun on niin kauheasti hommaan noiden kirjoitustehtävien, oppimispäiväkirjojen ja englannin kurssin tehtävien kanssa. Siitäkin vielä tulee suullinen koe, yök! :D

  Ja sitten vielä, kun kaiken härdellin keskellä pitää lukea tentteihin, niin jostain muusta se aika on aina pois ja multa se lähti ensimmäisenä tästä bloginkirjoittelusta, mutta koitan nyt tännekin repäistä sitä aikaa :)

  Onneksi tätä tahtia kestää vielä 2kk ja sitten voi huokaista helpotuksesta! ;)

  VastaaPoista
 10. Tentit ovat menneet mun osalta ihan yläkanttiin, eli hyvät arvosanat ovat tulleet jokaisesta. Ite odottelin niistä vähintään kolmosta, mutta yllätys oli suuri kun vitosia ja nelosia rapsahti plakkariin kirjatenteistä :D

  VastaaPoista
 11. sullahan on mennyt sitten hyvin. Listat koostuu ykkösistä ja kakkosista ja muutamista yksittäisistä paremmista arvosanoista. Oot lahjakas kun pystyt oppimaan asiat nopeasti ja lähes täydellisesti.

  VastaaPoista

Jätä asiallinen viesti.