Blogitekstien tekijänoikeudet säilyvät allekirjoittaneella. Verkkomaailmassa toisten tekstien kopioiminen on erittäin helppoa, muttei kuitenkaan sallittua. Toisten blogikirjoituksia ei saa kopioida myöskään sellaisenaan vailla lähdeviitettä. Jos aijot linkittää tekstini tai blogini muille sivuille, niin ilmoitathan siitä etukäteen, jotta voin varmistua käyttötarkoituksesta. Pitäisin sitä hyvänä tapana.

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Etätenttipaikasta murheenkryyni..Viimeisestä kirjoituksesta onkin ehtinyt jo kulua useampi viikko, kun on ollut oikeasti ihan hirveän kiirettä töissä ja sitten töiden jälkeen on oikeasti pitänyt kirjoitella esseitä, tehdä oppimispäiväkirjaa, tehdä englannin kielen kurssin tehtävät (jotka ovat muuten tosi ärsyttäviä, kun ne pitää palauttaa aina joka tiistai) ja tämän kaiken lisäksi on pitänyt lukea useampaan tenttiin samaan aikaan. Tähän kaikkeen kun vielä lisätään nuo tenttikirjojen metsästys, niin on kyllä ollut aikamoista pyöritystä pienelle ihmiselle :)
 

Kaikki tentit, joihin olen tähän saakka osallistunut, ovat menneet hyvin ja mistään ei ole tullut feilausta. Luojan kiitos siitä, se nyt vielä puuttuisi, että joutuisi menemään uusimaan jotain tenttiä tämän kaiken hässäkän keskellä. Ensi kuussa eli marraskuussa mulla alkaa tuollainen ryhmätyö hässäkkä ja jostain on siihenkin revittävä sitä aikaa. Joten eiköhän sekin onnistu, kun vaan järjestää sitä aikaa ja onneksi on viikonloput olemassa!

Ja mua niin korpeaa edelleenkin se, että olen kovasti koittanut järjestää itselleni etätenttipaikkaa perjantai-aamutentteihin, niin sellaista ei nyt mistään järjesty. Ja tuo Helsingin yliopisto vaan sanoi,että heillä on viralliset tenttipäivät keskiviikko ja lauantai, joten se siitä. Teen tosin siellä yhden etätentin maanantaina 24.10, kun niillä sattuu olemaan luentotentti samaan aikaan, mutta mulla on aikaa vaan 3h. Kyllä näissä etätenttipaikoissakin alkaa olemaan jo omat huonot puolensa.

Lisäksi mua ärsyttää tuo Hämeen kesäyliopiston toiminta todella paljon. Olin laittanut sinne ensin kyselyä tästä etätenttimisestä, niin sieltä tuli vastaus, että ko. henkilö ei siitä tiedä mitään. No sitten, kun soitin sinne, niin vastaus oli sama, että puhelimessa oleva tyyppi ei tiedä niistä järjestelyistä mitään. Miten se voi olla mahdollista?? Kuitenkin ko. tyyppi lupasi soittaa takaisin, kun hän on ensin selvittänyt asiaa ja kuten voi arvata, mitään soittoa takaisin ei koskaan sieltä tullut. Sitten kun soitin uudestaan sinne, niin vastaus oli edelleen sama! Eli miten torvia porukkaa siellä on oikeasti töissä, kun eivät tiedä perusasioita, joita heidän nettisivuillaan lukee?! No sama se, luovutin nyt sen suhteen, että saisin enää tänä syksynä tehtyä noita perjantai tenttejä missään etänä. Ainoa mahdollisuus on lähteä Joensuuhun ne tekemään ja se vaihtoehto ei mua oikein jaksa houkutella, mutta jos se sitä vaatii, niin sinne on mentävä. Tosin nyt lokakuussa on siis kaksi kirjatenttiä, kun teen 24.10 kaksi tenttiä samaan aikaan, kiitos etätenttipaikan tunaroinnin! :(

Eli voi olla mahdollista, että tammikuulle jää pari kirjatenttiä noista oikeusjärjestysopinnoista, mutta se ei haittaa, kunhan vaan tulevat tehtyä silloin tammikuussa. Muuten jään uhkaavasti jälkeen mun suunnittelemasta aikataulusta, heh! :)

Mukavaa päivänjatkoja ja miten teillä opinnot sujuvat? :)
 

4 kommenttia:

 1. Aikamoista härdelliä täälläkin puolella. Harmillista ettei toi etätenttiminen onnistukaan enää niin hyvin.
  Tsemppiä opintotöihin ja muihin töihin!

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Pahoittelen kovasti, että Sinulla on ollut huonoja kokemuksia Hämeen kesäyliopiston siirtotenttijärjestelyistä. Pyrimme jatkossa parantamaan palveluamme ja sisäistä toimintaohjeistustamme opiskelijaystävällisemmäksi.

  Hämeen kesäyliopistossa on mahdollista tenttiä Itä-Suomen yliopiston oikeustieteen tenttejä siirtotentteinä avoimen yliopiston yleisinä tenttipäivinä.

  Kun ilmoittaudut WebOodissa tenttiin, merkitse lisätiedot -kohtaan tenttipaikaksi Hämeen kesäyliopisto ja yhteyshenkilöksi Elina Rantala.
  Siirtotenttimaksu on 20 euroa / tentti tai ns. lukukausimaksulla (60 euroa) voi tenttiä niin monta tenttiä lukukaudessa kuin haluaa / ehtii. Ilmoitathan minulle vielä sähköpostitse (elina.rantala(a)hame.fi), jos olet tulossa tenttimään.

  Hyvää syksyä ja menestystä opintoihin!

  Ystävällisin terveisin,

  Elina Rantala
  Koulutussihteeri
  Hämeen kesäyliopisto

  VastaaPoista
 3. Voit myös suorittaa tenttejä Helsingin Aikuisopistossa! Siellä minäkin suoritan :)

  VastaaPoista
 4. Mitenkäs Itä-Suomen yliopiston perjantaiden aamutentit rikosseuraamusalan koulutuskeskuksessa (=RSKK) Vantaalla? :) Siellä niitä pyörii. :)

  VastaaPoista

Jätä asiallinen viesti.