Blogitekstien tekijänoikeudet säilyvät allekirjoittaneella. Verkkomaailmassa toisten tekstien kopioiminen on erittäin helppoa, muttei kuitenkaan sallittua. Toisten blogikirjoituksia ei saa kopioida myöskään sellaisenaan vailla lähdeviitettä. Jos aijot linkittää tekstini tai blogini muille sivuille, niin ilmoitathan siitä etukäteen, jotta voin varmistua käyttötarkoituksesta. Pitäisin sitä hyvänä tapana.

tiistai 25. lokakuuta 2011

English Academic Reading and Study Skills Distance Learning Course




Voi kamalaa. Mä sain juuri viimeisen study packagen tuosta englannin kurssista ja kun se maikka onkin ollut sairaana, niin meidän jokaisen pitää pitää 20min englanninkielen esitelmä oman ala aiheesta. Siis 20min!!! Mä varmaan kuolen sinne skypeen, kun joutuu siellä yksinään kertoilemaan siitä aiheesta. Lisäksi pitää palauttaa vielä yksi kirjoitustehtävä koskien oman alan aihetta. Siis miksi ne kiusaa noilla suullisilla esitelmillä aina?! Auta armias, kun siitä ruotsistakin tulee keväällä tuollainen, niin huh huh! :( Aijon kyllä ihan pokkana sanoa, että mulla ei kamera toimi, niin kaikki ei nää mun punastelua skypen välityksellä, heh!

Tuli kyllä nyt vähän ylimääräistä stressiä, kun aluksi oli puhetta vain 5 minuutista, niin se muuttuikin 20 minuutiksi noista maikan sairastumisista johtuen. Ja jos jotain miinusta haetaan tuosta kurssista, niin ne ovat ehdottomasti ne tehtävät, jotka se maikka oon koonnut eri lähteistä. Ne ovat vähän sellaista sillisalaattia ja sieltä kaiken seasta ei bongaa niitä viikkotehtäviä kunnolla. Mullakin jäi vahingossa yksi tehtävä pois, jonka huomasin vasta, kun olin tehtävän jo palauttanut. Siellä on kauhea läjä tekstiä ja normaalisti harjoitustehtävän bongaa sanasta "exercise", niin nyt yksi sellainen olikin muotoiltu ihan eri lailla sinne joukkoon mukaan normaalin tekstin sekaan. Tuntuu kyllä vähän siltä, että tästä kurssista tulee ykkönen tuon suullisen esityksen takia, nimittäin se jännittää! :DDDDDDD

Ja mielenkiinnolla kyllä odotellaan eilisten tenttien tuloksia... oli vähän extremee se oikeusteoria.. johtuen siitä, että sain sen kirjan vain 5 päivää ennen tenttiä. Yleishallinto-oikeus meni ihan jees.

Mitenkäs teillä meni? :)

Ja Emmiiiiiiiiiiiiiiii, ootko vielä hengissä? :D

9 kommenttia:

  1. Hah, joo täällä ollaan :D, hautautuneena tenttikirjojen alle...

    Ja ei kannata liikoja jännittää tuota enkun suullista. Meillä oli AHOT- kokeessa ohjeena muistaakseni 15-20 minuutin esitelmä ja olin valmis jo varmaan 8 minuutissa :D. Puhun älytöntä vauhtia kun jännitän, mutta eipähän tuo arvosanaan tainnut vaikuttaa kun sain vitosen siitä koko kokeesta/kurssista. Ja monen tasoista puhujaa ja esiintyjää siellä varmasti on. Tuo ruotsihan se on mullakin edessä sitten keväällä, mutta eiköhän siitäkin selviä.

    VastaaPoista
  2. Esittikö ne teille siellä vastakysymyksiä siitä aiheesta? Nimittäin meillä on 3 hengen ryhmät jaettu ja ne 2 muuta esittää niitä kysymyksiä siitä mun aiheesta... :D (En ees vielä tiiä, että mistä teen, heh)

    VastaaPoista
  3. Juu, se oli yks arviointiperustekin, tai se myös että itekin kyselee muilta. Mutta ihan simppeleitä kysymyksiä ne oli, luulisin että siinä arvioidaan ennemmän sitä kommunikointia ja viestintää jne. kun sitä miten kattavan faktavastauksen antaa. Hyvin se menee :). Ja aihe voi olla melkein mitä vaan kunhan jotenkin omaa alaa on lähellä. Kuulijoiden kannalta toki sitä parempi mitä mielenkiintoisempi, mulla oli väkivaltarikollisten persoonallisuuspiirteiden yhteys rikosten uusimiseen ja siitä tykättiin. Joillain oli sitten niitä perinteisempiä 'kuivempia' aiheita ja kyllä niistäkin saa kivan esityksen kun ei vaan monotonisesti yhteen pötköön puhu :D.

    VastaaPoista
  4. Hyvä vähän itsekin sitten tietää, ettei ole ihan tuppisuuna siellä ja esitää niitä kysymyksiä ;D Kiitos noista vinkeistä, että miten siellä kannattaa olla ja esiintyä, heh! Kerron kyllä sitten heti, että miten mulla meni. Mä muistan kyllä, että mainostit noita AHOT-kokeita ennen syksyä, mutta arvaa, että olinko jo ne unohtanut Ei tässä päässä pysy mikään olennainen nippelitieto enää, kun pitää noita tenttikirjoja paukutella!:D Miten sulla on tää syksy mennyt, kaiketi erittäin hyvin hiljaisuudesta päätellen, kun oot ahertanut niin paljon? :D

    VastaaPoista
  5. Spot on with this write-up, I honestly think this
    website needs a lot more attention. I'll probably be returning to read more, thanks for the info!

    Also visit my web page ... jackpot 6000

    VastaaPoista
  6. What's up everyone, it's my first visit аt this sіte, and article іs
    aсtually fгuitful for me, keep up postіng these рosts.



    Look into my site ... nummerupplysningen

    VastaaPoista
  7. I am eхtrеmely impresѕed with your writing sκіlls аnd
    also wіth the layout on your wеblog. Is this а ρaiԁ
    theme oг did you mоdify it yourѕelf?
    Anyway keep up the excellеnt qualіty writing, іt is rare to see a
    great blog like this one these daуѕ.

    Look into mу weblog ... nummerupplysningen.se

    VastaaPoista
  8. Thanks for some other informative website. The place else may
    just I am getting that kind of information written in such an ideal manner?
    I have a mission that I'm just now operating on, and I have been on the glance out for such information.

    My web-site: jackpot 6000 tips

    VastaaPoista
  9. hello!,I love your writing very sο much!
    proportion we keep up a coггeѕpondence extra approхimately your article on AOL?

    I гequire an expert іn thiѕ areа to unraνel my problem.
    Μay bе that's you! Having a look forward to look you.

    my blog post; rhinoplasty surgery

    VastaaPoista

Jätä asiallinen viesti.