Blogitekstien tekijänoikeudet säilyvät allekirjoittaneella. Verkkomaailmassa toisten tekstien kopioiminen on erittäin helppoa, muttei kuitenkaan sallittua. Toisten blogikirjoituksia ei saa kopioida myöskään sellaisenaan vailla lähdeviitettä. Jos aijot linkittää tekstini tai blogini muille sivuille, niin ilmoitathan siitä etukäteen, jotta voin varmistua käyttötarkoituksesta. Pitäisin sitä hyvänä tapana.

tiistai 1. marraskuuta 2011

Enkun oral presentation on ohitse!Huh huh!

Nyt se enkun suullinen esitelmä on ohitse ja en ainakaan reputtanut sitä (maikka sanoi, että sain tuosta kurssista nyt 3op, kun tehtävät + suullinen esitys on tehty) Arvosanan kertoo ensi viikolla! :)

Joudun vielä osallistumaan tuohon jatkokurssille, että saan siitä sen 4op, jotta se käännetään tuohon pakolliseen kieliopinto-osioon, Koko viime viikon stressasin sitä niin paljon, kun siinä piti pölöttää 20min oman alan aiheesta, että omista töistä saatika blogin kirjoittamiseta ei meinannut tulla mitään :) Mulla muuten tuo kesti tasan 16min, kun opettaja kellotti...

Mulle kävi siinä vielä sellainen kämmi, että en ollut tajunnut, että siihen pitää valmistautua etukäteen niin, että pitää itsellä olla omaan aiheeseen liittyviä kysymyksiä, joita kysellä sitten muilta siinä oman esitelmänsä aikana eli tavallaan pitää huolta siitä, että he ymmärtävät mistä on kyse ja motivoida heitä keskustelemaan aiheesta ja pitää jouhevaa keskustelua yllä.

Mulle kävi se siis ilmi siinä ekan henkilön esityksen aikana! Oli pikkunen paniikki siinä samaan aikaan vastailla hänen esittämiin kysymyksiin ja keksiä itse omia kysymyksiä omaan esitykseen liittyvää, jotta siinä pysyisi sellainen mukava keskustelu yllä. Ainakin olin improvisaation mestari, heh! :)

Ja olihan tuo nyt sitten kaiken kaikkiaan ihan hauska kokemus näin etänä suorittaa tuo kurssi ja se tosiaan vielä jatkuu muutamilla tehtävillä, että se täydentyy 4op:ksi.

Ja siis se vapaat/ohjatut keskustelut esitysten aikana ja sen jälkeen olivat ihan huippuja. Saatiin kaikki aika monet hyvät naurut eriävistä mielipiteistä ja kokemuksista! :)

Eli jos joku haluaa käydä etänä tuon enkun kurssin, niin ilman muuta suosittelen, koska se ei ole aikaan eikä paikkaan sidottua ja kaikki hoituu netin välityksellä. Paitsi on tietenkin ne pakolliset "skype-kerrat"- kun pitää olla kaikkien koneella, mutta muuten on vapaata.

Nyt oon niin onnellinen, että tuo on yhtä opintopistettä vaille suoritettu! ;)

Nyt voi vapaasti alkaa keskittymään seuraavaan tenttiin ilman stressitekijöitä...

3 kommenttia:

Jätä asiallinen viesti.