Blogitekstien tekijänoikeudet säilyvät allekirjoittaneella. Verkkomaailmassa toisten tekstien kopioiminen on erittäin helppoa, muttei kuitenkaan sallittua. Toisten blogikirjoituksia ei saa kopioida myöskään sellaisenaan vailla lähdeviitettä. Jos aijot linkittää tekstini tai blogini muille sivuille, niin ilmoitathan siitä etukäteen, jotta voin varmistua käyttötarkoituksesta. Pitäisin sitä hyvänä tapana.

lauantai 12. marraskuuta 2011

500 000 suomalaisen sähköpostiosoitteet jakoon (Itä-Suomen yliopiston mailit mukana)

Eikö mikään ole enää pyhää hakkereille???

Ihan vinkiksi teille muillekin, kun tänään taas ilmestyi tuo lista 500 000 suomalaisen sähköpostiosoitteista, niin sielläpä taas komeilee Itä-Suomen yliopiston sähköpostit. Eli teidän kannattaa käydä vaihtamassa pikaisesti ne salasanat sieltä. Lisäksi siellä oli mun kaksi muutakin sähköpostia listalla (gmail ja luukku)... että ovat taas aika moneen tietokantaan hakkeroineet. Kaiken huippuna on se, että ne meinaavat julkistaa salasanat kaikille!!

Alkaa oikeesti tässä mitta tulla täyteen, kun ensin joutui henkilötunnus yleiseen jakoon ja nyt lähti mun mailiosoitteet vielä yleiseen jakoon. Taas joutuu tekeemään erinäisiä turvaamistoimia, tosin nyt pääsee hieman helpommalla, kuin viimeksi, kun tarvii vain vaihtaa salasanat, mutta silti! :(

Nyt kyllä alkaa riittämään tuollainen touhu!!! :(

3 kommenttia:

  1. Mun tiedot olivat myös, alkaa rassaamaan!

    VastaaPoista
  2. Myös Vaasan yliopistola on pyydetty vaihtamaan kaikki salasanat niin sähköposteista kuin yliopiston tietokoneista...Eli olisikohan sieltäkin lähtenyt tunnuksia leviämään?

    VastaaPoista
  3. No kyllä varmasti on ja samoin Aalto yliopistolta oli myös lähteneet nuo tunnukset jakoon ja samoin Turun Yliopistolta, kun katselin sitä emaildump.txt tiedostoa.

    VastaaPoista

Jätä asiallinen viesti.