Blogitekstien tekijänoikeudet säilyvät allekirjoittaneella. Verkkomaailmassa toisten tekstien kopioiminen on erittäin helppoa, muttei kuitenkaan sallittua. Toisten blogikirjoituksia ei saa kopioida myöskään sellaisenaan vailla lähdeviitettä. Jos aijot linkittää tekstini tai blogini muille sivuille, niin ilmoitathan siitä etukäteen, jotta voin varmistua käyttötarkoituksesta. Pitäisin sitä hyvänä tapana.

maanantai 29. elokuuta 2011

Enää yksi työpäivä jäljellä ja sitten koittaa orientaatiopäivät

On enää yksi työpäivä jäljellä ja sitten kutsuu Joensuu! :) Opiskelijakortti saapui muuten postissa tänään, kun viime perjantaina oli tosiaan se postilakko. Nyt mulla on ihan tuliterä Lyyra-Isic opiskelijakortti lukuvuositarroineen, jee! :) Kiva vilauttaa sitä keskiviikkona junassa. Joo, mulla on taas halvat huvit, kun yksi opiskelijakortti saa aikaan tuollaista, heh!

Oon vähän pettynyt siihen,  kun finanssin arvosanaa ei oo vielä tullut! Myrsky vissiin tarkistaa ne 4 viikossa..! Noista muista tenteistä sen verran, että innolla ootan  niitä Eurooppa- ja yksityisoikeuden tenttejä, kun ne ovat aihealueena todella mielenkiintoisia ja ne jäävät hyvin mieleen. Eli eivät tuota mitään ongelmia muistamisen suhteen ja onkin oikeastaan ihan hyvä ratkaisu, että teen 2 tenttiä kerralla, kun ei tuo nyt vaikuta olevan läheskään niin vaikeeta, kuin finanssi :)  Toisin sanoen, se ei ole niin teoreettista, mikä on hyvä juttu, koska muuten se olisi todella kuivaa.

Valtiosääntöoikeudesta pitäisi kirjoittaa vielä essee tentin lisäksi, joten mihin tämä aika aina hupenee?! Ajattelin, että saan sen esseen kirjoitettua ehkä syyskuun loppuun mennessä, tosin se on mun ainoa mahdollisuus, kun seuraavina kuukausina on muutenkin ihan tarpeeksi niitä kirjoitustöitä olemassa!

Miten tuo oma "lukari" täyttyy aina niin helposti täyteen ja missä on se vapaa-aika?(onhan mulla sitä vähäsen) . Tosin itsehän olen sen laatinut ja onneksi tätä kestää vaan joulukuuhun saakka. Sitten koittaa se vapaus :)

Laitan teille vähän matkakuvia sitten keskiviikkona, kun olen päässyt perille! Mun pitää silloin keskiviikkona käydä ennakkoon kattomassa, että missä se yliopisto on, että osaan torstaina suunnistaa oikeaan suuntaan. Tosin ei luulisi sen olevan vaikeaa... :)


4 kommenttia:

 1. Tervetuloa Joensuuhun!

  Kirjoittelit aiemmin, että meneenkö ne kaupat jo kuudelta kiinni, kyllä se valitettavasti niin on, että erikoisliikkeet menee kuudelta tai seiskalta kiinni, mutta isommat Sokos, Anttila, Citymarket on auki pidempään, eli yhdeksään. Kaikki on siinä torin lähellä, ja yliopistollekin on siitä helppo mennä!

  Nähdään torstaina ;)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Mulla on navigaattori puhelimessa, niin laitoin sinne jo hotellin ja yliopiston osoitteen muistiin, jotta löydän perille junaasemalta, heh! :D Joo, ei mua muuten nuo kaupat kiinnosta, mutta vaan siinä mielessä, että saan jotain syötävää ostettua illalla :)

  Nythän mä tiirailen entistä uteliaampana torstaina ympärilleni, että bongaanko ketään "tuttua" täältä ;)

  VastaaPoista
 3. Oikein mukavia orientaatiopäiviä sinne Joensuuhun! Kerro sitten miten meni. :)

  VastaaPoista
 4. Maya: Juu, ehdottomasti kerron! :D

  VastaaPoista

Jätä asiallinen viesti.