Blogitekstien tekijänoikeudet säilyvät allekirjoittaneella. Verkkomaailmassa toisten tekstien kopioiminen on erittäin helppoa, muttei kuitenkaan sallittua. Toisten blogikirjoituksia ei saa kopioida myöskään sellaisenaan vailla lähdeviitettä. Jos aijot linkittää tekstini tai blogini muille sivuille, niin ilmoitathan siitä etukäteen, jotta voin varmistua käyttötarkoituksesta. Pitäisin sitä hyvänä tapana.

sunnuntai 7. elokuuta 2011

Päivölän kansanopiston mainoslasku...

Hahah, haluatteko muuten kuulla hyvän jutun minkä bongasin tänään, kun lajittelin lehtiä roskiin. Mulle oltiin lähetetty Päivölän Kansanopiston mainoslehtinen 9kk:n oikeustieteen linjasta, vaikka pääsin jo yliopistoon. Oli siis tullut 21.06 ruskeassa kirjekuoressa, jota en avannut, kun katoin, että joku mainos on. Lähteenä on käytetty opetushallituksen rekisteriä?!Siis mistä tuo opetushallitus on repäissyt mun osoitetiedot, kun se on tuon lähteenä, heh! (ai niin, tietty se opetushallitus on saanu mun tiedot yliopistohaku.fi sivuilta, kun hyväksyin sitä kautta mun opiskelupaikan vastaan) Ja sinne oltiin jo ilmoittautumislipukkeeseen jo valmiiksi painettu mun nimitiedot ja 4500 egen lasku asumiskustannuksineen. Siis mitähän helvettiä?! :D Siis en todellakaan ole koskaan ilmoittautunut mihinkään tuollaiseen ja tuollainen laskun näköinen mainoslehtinen pukkaa sieltä, hyvä etten saanut slaagia, kun avasin sen! :D

Onkohan tuolla Päivölän kansanopistolla jotenkin pulaa opiskelijoista, kun yrittävät tuollaisella mainoslaskulla saada sinne väkisin porukkaa?! ;) Onko teille muille kolahtanut kesäkuussa tuota samaa? Ja onko teille kenellekkään edes tuttu tuo Päivölä? On kyllä aika epäilyttävää!?

6 kommenttia:

 1. tuli meillekin tuo mainos! Hinta on kyllä sellainen, että kellä oikeasti on tuollaiseen varaa! HUH!
  Mietin muuten, että sun kantsii katsoo sieltä Hämeen kesäyliopistosta muitakin kursseja, mm. niitä viestintäopintoja, joissa Joensuussa kuitenkin on läsnäolopakko. Bongasin joltain sivulta, ettei tutkinto-opiskelijoilta mene täyttä maksua (tais olla juuri se ympäristöoikeuden kurssi)

  VastaaPoista
 2. En ole kuullut ennen, mutta ilmeisesti yrittävät huijata ihmisiä maksamaan järkyttävän summan rahaa muuten vain. Huh huh. Onneksi huomasit!

  VastaaPoista
 3. TK: Joo, mä olen jo katsonutkin sieltä hämeestä noita kursseja ja pitää oikeasti vähän katsella mitä siellä kursseja siellä menee viikonloppuisin ja minkälaiset tentit niistä ovat siellä. Ajattelin huomenna katsoa ihan ajan kanssa ja suunnitella tämän syyslukukauden ihan loppuun saakka. Jotenkin musta tuntuu, että olen unohtanut jotain hyvinkin oleellista, niin pitää ihan senkin takia varmistella! :)

  Maya: No ainakin oli ihan harhaanjohtavaa markkinointia :D Ja toisekseen, kuka maksaa tuollaista hintaa siitä, kun ulkomaille pääsee yliopistoon esim. skotlantiin opiskelemaan tuolla rahalla vaikka juuri sitä lakia ;)

  VastaaPoista
 4. mä tuossa marjapensaassa uurastaessa laskeskelin, ettei tuo Päivölä loppujen lopulta oli niin kallis, jos sinne menee täysiaikaiseksi opiskelijaksi. Eikös siihen kuulunut majoitus ja miten oli ruoka? Eli jos ajatellaan, että joku menis sinne lukion jälkeen, ei tarvii hankkia asuntoa opiskelupaikkakunnalta eikä maksaa erikseen avoimen maksua. Joensuussa asunnot on vähintään sen 400 - 500 e/kk. Jos vuositasolla ajattelee, ei niin kallis kuitenkaan. Mutta ei, ei etäopiskelijoille eikä työssäkäyville ;)

  VastaaPoista
 5. mutta silti, kallis mikä kallis. Onneksi on näitä muitakin vaihtoehtoja eikä itseopiskelu muutoinkan sovi kaikille.

  VastaaPoista
 6. TK: Majoitus ja ruokailu kuuluivat siihen hintaan, eli kai se sitten on ihan kohtuu hintaista ja eivätkö ne vielä saa tuohon sitä kelan myöntämää tukeakin? En perehtynyt siihen niin tarkkaan, kun viskasin sen paperin jo pois :D Silti tuollaiselle summalle löytyy parempaa käyttöä ainakin tässä huushollissa ;)

  VastaaPoista

Jätä asiallinen viesti.