Blogitekstien tekijänoikeudet säilyvät allekirjoittaneella. Verkkomaailmassa toisten tekstien kopioiminen on erittäin helppoa, muttei kuitenkaan sallittua. Toisten blogikirjoituksia ei saa kopioida myöskään sellaisenaan vailla lähdeviitettä. Jos aijot linkittää tekstini tai blogini muille sivuille, niin ilmoitathan siitä etukäteen, jotta voin varmistua käyttötarkoituksesta. Pitäisin sitä hyvänä tapana.

tiistai 2. elokuuta 2011

Orientaatiopäivät 1.9 - 5.9 Joensuussa

En muista, että puhuinko entisessä blogissani noista uusille opiskelijoille tarkoitetusta orientaatiopäivistä, jotka ovat 1.9-5.9. Nyt ainakin varmistui, että sain töistä vapaata juuri noille päiville, eli olen poissa vain 4 arkipäivää.

Seuraava ongelma onkin löytää sopivan hintainen majoitus noille päiville. Eli lähinnä ke-pe ja su-ma väliseksi ajaksi. Tuonne Joensuuhun, kun ei tule  mitään yöjunaa, joka olisi perillä ennen kahdeksaa, niin joutuu lähtemään jo keskiviikkona ja uudestaan sunnuntai-iltana, mikä ärsyttää, kun joutuu taas maksamaan majoituksesta. Onko jollain hyviä vinkkejä edullisista majoituksista? Itse, kun en tunne Joensuuta juuri lainkaan, mitä nyt kuvista olen nähnyt, heheh! :)

Tässä on ahkerasti tullut nettiä selattua, mutta hinnat ovat kyllä törkeitä, kun ottaa huomioon, että ei olla missään stadin keskustassa, heh! Enkä viitti 100 egee maksaa parista yöstä...!

Noh, etsintä tässä vielä jatkuu, jotta löydän sopivan majoituspaikan... ;)

9 kommenttia:

 1. En tiedä onko apua tai oletko ehdottomasti esim. hotellimajoituksen kannalla, mutta käy kurkkaa http://www.hostellit.fi/ sivulta jos sieltä löytyisi jotain. Ainakin edullempia vaihtoehtoa varmaan löytyy. :)

  VastaaPoista
 2. Apartamentos tuli mulle mieleen: http://www.telemail.fi/apartamentos/, ei oo henkilökohtaista kokemusta, mutta vaikuttaa ihan ok- paikalta.

  VastaaPoista
 3. Olittepas te nopeita! :D Mäkin olen katsonut tuon apartamentosin majoitusta, mutta jotenkin vaikuttaa epäsiistiltä, johtuneeko vaan niistä kuvista tai mistä. Lisäksi, kun soitin sinne, niin siellä ei ollut enää tilaa. Tarjosivat sitten kauempaa Juliasta paikkaa, mutta siellä on hotellihinnat...

  Hostellit olen katsonut ja ja se partiomaja, joka on kaikista lähimpänä yliopistoa, niin sielläkään ei ole enää tilaa noille päiville?! Siis miten nopeasti nuo muka täyttyvät?! :D

  Olen nyt sitten katsonut tuolta greenstar.fi yöpymistä ja niillä olisi kaksi huonetta vapaana. Joten varmaankin varaan sieltä tänään, kun näyttää niin tukalata noiden muiden osalta, kun on niin täyttä. ELi satanen uppoaa sinne. No ei se mun maailmaa kaada! ;)

  Lieneeköhän tuohon täyttöasteeseen se syy, että osa opiskelijoista ei ole vielä saanut Elliltä sitä asuntoa, niin sen takia ovat hotellit ja hostellit niin täynnä tuona ajankohtana?

  VastaaPoista
 4. Yleensä joka lukukauden alussa on asuntopula eikä muualta saapuvilla opiskelijoilla ole sitten muuta mahdollisuutta kuin hotellit yms. Ja viime vuonna noilla orientaatiopäivillä oli ihan reilusti muualta tulevia oikeustieteiden opiskelijoita, Helsingistä ja Kuopiosta varsinkin, eli kai ne paikat vaan täyttyy ihan hurjaa vauhtia kun ei noilta orientaatiopäiviltä voi oikein olla poiskaan. Mutta hyvä että sait tuon majoituksen :), ja Greenstar on ihan keskustassa eikä yliopistolle ole kuin lyhyt kävelymatka.

  VastaaPoista
 5. Joo, sain juuri varausvahvistuksen sieltä greenstarilta, eli nyt on yöpymisetkin sitten pulkassa! :)

  Oli ihan kivan näköinen huone, kun katsoin niiden sivulta sen panoramakuvan, joka näytti sitä huonetta. Ja jos jotain hyvää pitää hakea huokeasta hinnasta, niin se on sentään ekohotelli! Eli kai on sitten ihan oikeutettua maksaa vähän enemmän ;)

  Mun pitää vielä ite kartasta katsoo tuon hotellin sijanti ja sen yliopiston, että osaan lähteä oikeaan suuntaan. Puhumattakaan siitä, että osaan juna-asemalta lähteä kohti majoitusta :D

  Kiitos teille noista vinkeistä! :)

  VastaaPoista
 6. :D Joensuu on niin pieni paikka, että helppo siellä on suunnistaa, jos tarviit vinkkejä niin hihkaise vaan :).

  VastaaPoista
 7. Emmi, sä oot aivan ihana! :D

  Mun ainut "suuri" huolenaihe on löytää ruokakauppa keskiviikkona, kun tuun sinne. Ei kai siellä mene kaupat kiinni jo kuudelta, niin kuin jossain pikkukaupungeissa!? :D

  VastaaPoista
 8. :D Ei mee, Greenstarin lähellä on iso Cittari, ja kun tuut rautatieasemalta keskustaan on heti sillan jälkeen Sokos, jonka yhteydessä on S- market ja siitä on myös ihan lyhyt matka hotellille, eli pystyt käymään matkan varrella jo kaupassa.

  Ja tosiaan rautatieasemalta on ihan superhelppo tulla keskustaan. Lähdet vaan suoraan siltaa kohti (joka on heti tien toisella puolella asemasta), käppäilet sillan yli ja kun alat tulla keskustaan niin näät sitten melkein heti sen Sokoksen. Ja siitä vaan uusi suunta ja suoraan niin oot hotellilla :).

  VastaaPoista
 9. Heh, kiitos Emmi kartoittamisesta! Saanko sit syyttää sua, jos en bongaa yhtään ruokakauppaa mailla enkä halmeilla?? ;)

  Joo, mä katoin kartasta, että nuo kaikkihan ovat tosi lähellä, että aika kätevää :D En sitten taidakaan eksyä siellä! ;D

  VastaaPoista

Jätä asiallinen viesti.