Blogitekstien tekijänoikeudet säilyvät allekirjoittaneella. Verkkomaailmassa toisten tekstien kopioiminen on erittäin helppoa, muttei kuitenkaan sallittua. Toisten blogikirjoituksia ei saa kopioida myöskään sellaisenaan vailla lähdeviitettä. Jos aijot linkittää tekstini tai blogini muille sivuille, niin ilmoitathan siitä etukäteen, jotta voin varmistua käyttötarkoituksesta. Pitäisin sitä hyvänä tapana.

lauantai 13. elokuuta 2011

Finanssiin lukeminen on kyllä kuivaa loppujen lopuksi...

Siis oikeesti, sanonko mitä! Tuo finanssin tenttiin luku ei oikein näytä maistuvan mulle, kun se on aiheena niin kuivaa ja toisaalta kyllä ihan mielenkiintoistakin. Koita siinä nyt sitten lukea hymynkare suunpielessä ja pitää mielessä se tavoite, että tuosta tentistä mennään heittämällä läpi! ;)

Kaikista pahinta on tuo "tiivistelmän" lukeminen. Siinähän menee silmät ihan sikkuraan, kun en tänään tajunnut tulostaa sitä töissä, että voisin nyt viikonloppuna lukea pelkästään sitä. Toisaalta, tyhmästä päästää kärsii koko ruumis, joten tässä tapauksessa mun silmät! Ei oo kauhean kätevää nimittäin lukea koneelta 50 sivua tiivistelmää tuosta kurssista! :) On mulla toki himassa monitoimitulostin, mutta siinä ei oo mustetta, enkä oo viittinyt ostaa uusia mustepatruunoita, kun ne maksavat 50 egee kappale (musta sekä erikseen väri), heh! Tosin, voisin kyllä viikonloppuna käydä ostamassa, jos mua edelleen sieppaa tuo tihruuminen koneen näytöltä!! :)

Voisi ensi viikolla katella vanhoja koekysymyksiä, jos niistä vaikka jotain vinkkejä saisi, ettei tarvitsisi ihan ummikkona sinne mennä. Ja mua niin harmittaa, kun se hemmetin weboodi uusittiin! Eli sieltä hävisi pois kaikki ne vanhat kurssitunnukset. Nimittäin niiden alle oli aina tuo Myrsky laittaut usealta vuodelta tenttikysymykset ja palautteet tentistä ja se yleensä vielä toisteli niitä samoja kysymyksiä vuoro vuosittain tentissä! Ois pitänyt silloin kesäkuussa, kun niitä kattelin, niin kopioida itelle ylös, mutta kun en tajunnut.

Ja huomaakohan tästä, että pieni tenttipaniikki lähestyy... ;)

Alkaako muuten teillä olemaan jo asiat hyvin hallussa? (mulla nimittäin ei vielä ole) :)

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä tenttiin lukemiseen! :)

    VastaaPoista
  2. Pieni vinkki tulostukseen: mä tulostan yleensä 2 sivua samalle arkille, eli sivun skaalaus ja useita sivuja samalle arkille (2), näin säästää aika paljon. Jos sietää lukea pientä tekstiä ;) Itse ostin viime vuonna edullisen laser-tulostimen, tulee paljon halvemmaksi kuin ostaa jatkuvasti uusia mustepatruunoita.

    VastaaPoista

Jätä asiallinen viesti.