Blogitekstien tekijänoikeudet säilyvät allekirjoittaneella. Verkkomaailmassa toisten tekstien kopioiminen on erittäin helppoa, muttei kuitenkaan sallittua. Toisten blogikirjoituksia ei saa kopioida myöskään sellaisenaan vailla lähdeviitettä. Jos aijot linkittää tekstini tai blogini muille sivuille, niin ilmoitathan siitä etukäteen, jotta voin varmistua käyttötarkoituksesta. Pitäisin sitä hyvänä tapana.

maanantai 22. elokuuta 2011

Tenttijärjestys muuttui taas kerran

Olen taas vähän pyöritellyt tuota mun tenttipalettia ja se meni taas uusiksi, kun piti rukata vähän tuota tenttijärjestystä. Oon tehnyt sen niin, että jos jostain tulee hylsy, niin se on seuraavassa mahdollisuus sitten korottaa, ettei se mahdollinen hylsy jää roikkumaan pitkäksi aikaa, vaan saa sen suoritettua heti pois alta. Siellä on toki muutama poikkeus olemassa.

Kunhan syyskuusta selviän hengissä, niin sen jälkeen selviän mistä vaan :)

NOTE TO MYSELF:

Johdatus yksityisoikeuteen 16.09 (3op)
Eurooppaoikeuden perusteet 16.09 (5op)
Valtiosääntöoikeus 26.09 (5op)
Lainsäädäntötutkimuksen ja oikeussosiologian perusteet 26.09 (verkkotentti) (4op)

Neljä tenttii syyskuussa ja 17op, huh huh! Mulla on nyt nuo syyskuun kaikki tenttikirjat jo olemassa paitsi puuttuu noi verkkotentin kirjat. Ne pitää hakea kohta puoliin, kunhan kerkiän. Tosin tuon verkkotentin voi tehdä myös marraskuussakin, mikä on mietinnässä..


Yleishallinto-oikeus 24.10
Sopimusoikeus (esseet) 31.10 (skippaan sen vakuutus- ja vahingonkorvausoikeuden ja teen tämän tilalle, koska pääsen hieman "helpommalla" tekemällä esseet, kuin sen vakuutuksen tentin. Liitetään oikeustaloustieteen opintoihin)

Finanssioikeuden uusinta?! 11.11
Perhe ja perintöoikeus 11.11


Oikeudellinen ratkaisutoiminta 5.12
Johdatusoikeusteoriaan ja historiaan 16.12

+ Ympäristöoikeuden viikonloppukurssi marras-joulukuussa. EI tenttiä ;)

Mulla on sellainen tunne edelleen, että oon unohtanut jonkun kurssin?! :)

10 kommenttia:

 1. mä sain tuohon eurooppaoikeuteen hyvän vinkin. Käy eurooppatiedotuksen sivuilla, sieltä saa esitteitä, joissa olevat asiat on esillä ko tentissä. Joensuussa ainakin eurooppatiedotuksella on toimipiste kirjastossa. Noita vanhoja tenttejä kyllä löytyy googlen avulla.

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä tuo Eurooppaoikeus on kokonaisuudessaan tähän astisista kursseista kaikista mielenkiintoisin luettava, koska siihen aiheeseen ei vaan kyllästy ;) Ja hei, kiitos Sinulle vinkistä, pitääkin käydä siellä kirjastossa ensi viikolla, kun meen sinne :D Olen löytänyt jo jonkin verran vanhoja tenttikysymyksiä, joten niiden kannalta ei oo mitään ongelmaa :)

  VastaaPoista
 3. huomasin muuten että Joensuun toimipiste on suljettuna sillon kun on orientaatio-päivät Joensuussa. Mut sieltä saa kyllä niitä maksuttomia esitteitä. Itse ainakin koen valmistautuessa. Ainakin kun kertaa asioita :) www.eurooppatiedotus.fi -sivut hyväksi tenttiin Ja tuoltahan voi tilata niitä esitteitä suoraan kotiinkin. Mä olen näihin eri tentteihin valmistautuessa käynyt selaamassa ao. oikeudenalan sivustoja ja niissä on monesti asiat tiivistetty lyhyesti ja ytimekkäästi. Kunhan ei jää surffailemaan muuten nettiin ;)

  Ja tenttipettymyksen jälkeen olen oppinut, että perusasiat (yleensä kirjan alku), käsitteet, määritelmät, tavoitteet, periaatteet ja tehtävät on syytä opetella huolellisesti, niitä kysytään varmasti. Ainakin näissä kursseissa missä on opintojakson nimessä "perusteet".

  Tsemppiä opintoihisi, kiva seurata taivaltasi kohti tavoitetta!

  VastaaPoista
 4. mitähän tuossa kävi... Tuon piti mennä niin että - - Itse ainakin koen www.eurooppatiedotus.fi - sivut hyväksi tenttiin valmistautuessa. Ainakin kun kertaa asioita - -
  Kyllä tämä tekniikka välillä yllättää!

  VastaaPoista
 5. Asutko siis edelleen Espoossa ja suoritat sieltä käsin tutkintoa? Kuinka se onnistuu?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Asun edelleen Espoossa ja eikä ole tarvetta muuttaa Joensuuhun missään vaiheessa, kun kaikki kurssit onnistuu suorittamaan etätenteillä tai voi vaihtoehtoisesti mennä paikan päälle tekemään ilmaiseksi sen. Mielummin kuitenkin maksan 20 EUR etätentin valvontamaksun ja teen tentin täällä (Kesäyliopistolla), kuin meen Joensuuhun ja maksan joka kerran 60 EUR junaliput :) ELi säästö tulee kuitenkin 40 EUR kerta (60-20=40).

  On siellä toki muutama läsnäolopakollinen kurssi, kuten kielikurssit ja muutama muu. Eli esim. tuon ruotsin suoritan viikonloppukurssina (3 viikonloppua) ja sitten se kurssi on suoritettu. Samoin tuo Ympäristöoikeus hoituu samalla lailla. Lisäksi seminaareissa on läsnäolopakko, mutta itseni kohdalla se tulee eteen vasta kandiseminaarissa eli ensi keväänä:)

  Tuliko selkoa? :D

  VastaaPoista
 7. Edellinen: Kiitos taas noista sun neuvoista. On taas ollut todella paljon hyötyä niistä :D Mitä siis itse opiskelet ja monettako vuotta? :D

  VastaaPoista
 8. Kääk! Lisää päivämääriin pisteet!!! 16.9. tms.

  tv. Oikeinkirjoitushirmu ;)

  VastaaPoista
 9. Juu selvensi, kiitos!
  Saanko udella millaisessa työssä käyt opiskelujen ohella?

  VastaaPoista
 10. Liippaa läheltä opiskeltavaa alaa :)

  VastaaPoista

Jätä asiallinen viesti.