Blogitekstien tekijänoikeudet säilyvät allekirjoittaneella. Verkkomaailmassa toisten tekstien kopioiminen on erittäin helppoa, muttei kuitenkaan sallittua. Toisten blogikirjoituksia ei saa kopioida myöskään sellaisenaan vailla lähdeviitettä. Jos aijot linkittää tekstini tai blogini muille sivuille, niin ilmoitathan siitä etukäteen, jotta voin varmistua käyttötarkoituksesta. Pitäisin sitä hyvänä tapana.

keskiviikko 31. elokuuta 2011

Perillä ollaan Joensuussa :)

Selvisinpäs koko matkasta ilman harha-askelia suoraan hotellille. Kun jouduin kävelemään tuolla kamalassa rankkasateessa, niin mun kengät menivät ihan märäksi sekä mun housut polvesta alaspäin. Siis tässä kaupungissahan ei ole kuultu sellaisesta kätevästä keksinnöstä kuin sadevesiviemärit! :) Vedet vaan lilluu jalkakäytävillä ja autoilijat roiskii vettä päälle ohiajaessaan... Jos vielä myöhemmin tulee jotain asiaa tännepäin, niin tiedän, että kumisaappaille ja sadetakille on käyttöä täällä. Tuo mun sateenvarjo ei paljoa auttanut, heh!


Junamatka meni näppärästi tuollaisessa työskentelyhytissä, josta tosin puuttui se pistorasia! Olipa kiva yllätys sinänsä, mutta onneksi tuo akku kesti sen 4h, niin ei jäänyt kuin 17min luppoaikaa. Ja siis tuo mokkula toimi todella hyvin koko matkan ajan. Olin positiivisesti siitä yllättynyt :) Kauheeta, kun tuossa koneessa näkyy nuo kaikki pölyt! :)


Selvisin kävellen tuonne GreenStar hotellille kauheessa vesisateessa. Meinasin, että otan taksin, kun sataa niin paljon, mutta sit aattelin,että kyllä mä sen 700m kävelen vaikka pääkainalossa. (Tää kuva on otettu hetki sitten, kun kävin Emmin mainostamassa Citymarketissa, joka oli ihan tuon hotellin vieressä ja äsken ei muuten satanut enää)


Huone on ihan perushuone, ei mitään luksusta paitsi jos sellaiseksi voidaan laskea tyhjä jääkaappi ja vedenkeitin, heh! :) Toin oman pikakahvijauheen mukanani, niin saa aamulla juoda omassa rauhassa kahvin. Tuo musta pömpeli tuossa lattianrajassa on se jääkaappi.


Ehdin jo kasata kaikki tyynyt toiselle sängylle, kun oikaisin siihen hetkeksi. Sinänsä aika kätevää, että tässä hotellissa voi yöpyä 1-3 aikuista samalla hinnalla. Eli tulee aika edulliseksi, jos joutuu joskus olemaan vähän pidemmän aikaa läsnäolopakollisella kurssilla tai jos ei muualta edullista majoitusta saa.


Kaiken huipentumana täällä on tuo 32" taulutelevisio. Kiva, että on vähän isompi, kuin normaalisti.

Täällä, kun on nyt ollut sitä aikaa, niin käväisin katsomassa, että missä se Yliopisto on, niin sinne kävelee tästä  vajaassa 10 minuutissa ja ei tarvitse kuin mennä yhtä katua vaan suoraan eteenpäin :) Eli ei voi mitenkään eksyä, heh! Ja muutenkin käväisin tuolla torilla, mutta siellähän ei ollut mitään ja sitten luulin meneväni ruokakauppaan, niin se olikin tuo kauppakeskus, joka taisi olla nimeltään Iso Myy (jestas mikä nimi).

Kyllä huomaa, että täällä on ihan erilainen palvelukulttuuri myymälöissä kuin pk-seudulla. Hyvä kun ehdin liikkeeseen sisään, niin mun kimppuun hyökkäsi kaksi myyjää erittäin palvelualttiina :D Tosin sen seurauksena löysin nyt hyvin istuvat housut sekä kivan neuletakin, heh! Eli ihan kivalta paikalta tämä vaikuttaa ja ihmiset ovat todella ystävällisiä täällä.

Ja huomenna sitten se alkaa! ;)

2 kommenttia:

  1. Hyvä, ettet eksynyt :). Tuon palvelukulttuurin eron oon mäkin huomannut. Muutama vuosi sitten kun käytiin Helsingissä niin saatiin yhdestä ravintolasta ihan törkeää palvelua, mutta onhan noita kyllä joka kaupungissa toisaalta. Ja hei, toivottavasti yliopistolla menee huomenna hyvin!

    VastaaPoista
  2. Joo, onhan niitä poikkeuksia olemassa, mutta täällä puhutaan jännästi murteella ja tuo ystävällisyys on niin välitöntä. Stadissa, kun joku alkaa ystävälliseksi, niin eka ajatus on aina, että mikäköhän ketunhäntä sillä on kainalossa! :D

    VastaaPoista

Jätä asiallinen viesti.