Blogitekstien tekijänoikeudet säilyvät allekirjoittaneella. Verkkomaailmassa toisten tekstien kopioiminen on erittäin helppoa, muttei kuitenkaan sallittua. Toisten blogikirjoituksia ei saa kopioida myöskään sellaisenaan vailla lähdeviitettä. Jos aijot linkittää tekstini tai blogini muille sivuille, niin ilmoitathan siitä etukäteen, jotta voin varmistua käyttötarkoituksesta. Pitäisin sitä hyvänä tapana.

lauantai 6. elokuuta 2011

Weboodissa OT-merkintä?!

Kävin äsken vilkaisemassa weboodissa, että kuinka moni oli jo ilmoittautunut tuonne finanssin tenttiin ja eikä niitä ollut kuin 9 mun lisäksi. Mä en kyllä ymmärrä sitä logiikkaa, että miksi siellä on sellainen kohta olemassa, että voi piilottaa muilta oman nimen julkaisemisen siinä listassa?!Ihan niinku ne muut eivät sua sitten siellä tentissä näkisi, heh! :)

Ja tietääkö joku mitä tarkoittaa siellä weboodissa se OT-merkintä siinä arvosanan perässä tai siis siinä proffan nimen perässä ihan lopuksi?! Nimittäin mulla näkyy sen mun tekemän etätentin (insolvenssin) perässä tuo merkintä?! Ja eikä kylläkään ole mikään osasuoritus eikä oikeustieteen tohtori, heh heh! :D En oo ennen kiinnittänyt siihen mitään huomiota, mutta nyt kun kun tarkemmin kattelin mun suorituksia, niin bongasin tuon ja pisti vaan vähän mietityttämään...

Jos ei täällä selviä tuo, niin pitänee kysäistä sitten syyskuussa! ;)

Emmi, sä oot niin viisas, niin valaise mua! :D

3 kommenttia:

  1. lienee opetustapahtuma ja tarkoittaa tenttiä?

    VastaaPoista
  2. Miten mä en tuota hoksannut heti, kiitos! :)

    VastaaPoista
  3. :D Tuota opetustapahtumaa olisin minäkin ehdottanut.

    VastaaPoista

Jätä asiallinen viesti.